NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

2016 Yılı Kulüp Destek Sistemi (KDS) Sonuçları Duyurusu

31 Temmuz 2017 duyurumuzla açıklanan Kulüpler Destek Sistemi (KDS) prensipleri doğrultusunda hazırlanan "2016 Yılı Faaliyet ve Başarı Puan Cetveli” ve “2016 Yılı Kulüpler Destekleme Tablosu” etke yayınlanmıştır.

 

Söz konusu puan cetveli ile ilgili olarak aşağıdaki hususları dikkatinize sunarız;

 

  1. “2016 Yılı Faaliyet ve Başarı Puan Cetveli” ; 2016 yılı yarışlarının, Rank listelerinin ve Milli Takımlar’a sporcu kazandırmanın puantaja yansıması ile elde edilmiştir
  2. 2016 yılında düzenlenen TYF Faaliyetlerinin en az bir tanesine kayıt veren ve sporcularından en az bir tanesinin söz konusu yarışların % 50 sinde Finiş yapmayı başarmış olduğu her kulüp Puan Cetvelinde yer almıştır.
  3. Kulüplerimizin Puan cetvelini incelemeleri sonrasında kayıtları ile örtüşmeyen durumlar olması durumunda [email protected]” adresine başvurmaları rica olunur. Düzeltme talepleri  ile ilgili TYF kayıtları ve ibraz edilecek belgelerin incelenmesi sonrasında gereken işlemler yapılacaktır.
  4. “ 2016 Yılı Kulüpler Destekleme Tablosu”  aynı yılın Puan Tablosuna göre kulüplerin almış olmaları gereken ve fiili olarak almış oldukları desteklerin ‘puan cinsinden’ bilgileri yer almaktadır. Bu tabloda , TYF’nin 2016 yılı içinde yaptığı malzeme yardımlarının parasal toplamının kulüplerin hak ettikleri puanların genel toplamına eşitlenmesi yöntemi ile hesaplanmış ve tahsis edilen malzemenin parasal puanı ile orantılı olarak dağıtılmıştır.
  5. “2017 Yılı Faaliyet ve Başarı Puan Cetveli”  yıl bitiminde , kalan yarışların dosyalarının TYF’ye ulaşmasından sonra yayınlanacaktır.

Değerli Yelken Ailesi, 

 

Milli kaynağımızın adil ve şeffaf olarak kullanılması ile ülke genelinde verimlilik artışı hedeflenmektedir. 

Bu amacın yanı sıra ölçülebilir bir  başarı ve destek sisteminin  aynı amaç uğrunda çaba veren kulüplerimizi muhtelif polemiklerden uzak tutacağı , birliğimizin ve beraberliğimizin güçlenmesine katkı sağlayacağı inancındayız.

 

Uygulamanın yelken sporumuzun geleceği için hayırlı olmasını diler, Sayın Kulüplerimizin bilgisine sunarız.

 

Saygılarımızla

 

Türkiye Yelken Federasyonu

Dosya Türü
Dosya Adı
 
 
Pdf

2016 KULÜPLER DESTEKLEME TABLOSU

İndir

Pdf

KDS 2016 KULÜPLER FAALİYET ve BAŞARI PUAN CETVELİ

İndir


YUKARI