NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Yelkenciler Evine Kavuşuyor

Değerli Yelken Ailesi,

Bundan tam sekiz yıl önce yelkende güvenli bir gelecek yaratmak üzere çıktığımız yolda sporumuz adına birçok ilki birlikte gerçekleştirdik. Kulüplerimizin güçlenmesini sağlamak amacıyla ecri misil sorunlarını çözmek bir mucize gibi görünse de, bu büyük sorunu yirmiden fazla kulübümüz için bertaraf ettik.

Yine kulüplerimizi ekonomik açıdan güçlendirmek amacı ile Amatör Denizci Belgesi uygulama eğitimlerini hayata geçirdik ve çok kısa bir sürede kulüplerimiz için çok anlamlı bir maddi kaynağı onlarla buluşturduk.

Şimdi ise bütün Yelken Ailemizin faydalanacağı bir rüyayı, sporumuzda yılların özlemi olan önemli bir adımı atıyor olmanın sevincini ve gururunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Gerek yarışlar, gerekse antrenmanlarımız sırasında sporcularımızın kendilerini evlerinde hissedeceği, donanımıyla yelken sporuna en üst düzeyde hizmet edecek bir tesis, hepimizin uzun yıllardır hayaliydi.

Sizlerin de bildiği gibi bu amaçla Eylül 2019 tarihinde İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Merkezinden tahsisini almış olduğumuz Urla, İçmeler Mevkii’ndeki 30 dönüm arazinin plan tadilatı çalışmalarına başlamıştık. Bugün büyük bir sevinçle sizlerle paylaşıyorum ki, uzun uğraşlardan sonra 04 Ekim 2024 tarihinde askı ve resmî izin süreçleri sonuçlanmış olup artık inşaat aşamasına gelinmiştir.

Söz konusu tesis, Gençlik sınıflarının uygun ve konforlu koşullarda konaklamalarına imkân sağlayacağı gibi Olimpik sınıflarımızda da dünyanın en iyi sporcularını ağırlayabileceğimiz bir merkez haline gelecektir.

Son derece önemli bu gelişmenin sporumuzda büyük bir atılıma imkân vereceğine gönülden inanıyorum.

Tesisimizin inşaatı ile ilgili plan ve ihale işlemlerinin yola konulması sonrasında Marmara, Karadeniz ve Akdeniz’de ilave kamp merkezlerinin oluşturulması yeni dönemde öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır.

Yelkencinin evinin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.

En içten sevgi ve saygılarımla,

Özlem Akdurak
Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı

 


YUKARI