NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Basın Toplantısı İstanbul’da Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkıları, İstanbul Valiliği ve Türkiye Yelken Federasyonu iş birliğiyle İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından organize edilen Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları’nın basın toplantısı Fişekhane’de yapıldı.

Toplantıya, İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü Başkanı Ekrem Yemlihaoğlu, Federasyon Başkanımız Özlem Akdurak, Asbaşkan Hakan Yenigün, TYF Yönetim Kurulu Üyesi Melih Dilikoğlu, DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu ve İAYYK Sportif Direktörü Engin Yuvaktaş katıldı.

Böylesine anlamlı bir etkinliğin 5. yılını kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Akdurak, Cumhurbaşkanlığı Yat Yarışları'nın, Türkiye'nin coğrafyasını dünyaya tanıtan ve gerçekleştirildiği her lokasyonda ülkemizin nasıl bir merkez olabileceğini gösteren önemli bir organizasyon olduğunu vurguladı. Ayrıca, başarılı ve keyif dolu bir yarış olacağına inandığını, yarışa katılım sağlayan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

İki kıta arasında düzenlenen ve dünyada tek olma özelliğini taşıyan Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları, 26 Ekim’de başlayıp, 29 Ekim’de Cumhuriyet Kupası ödül töreni ile sona erecek.


YUKARI