NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Başkan AKDURAK, Bakanımız Sn. Abdülkadir URALOĞLU ile Dünya Denizciler Günü'nde Bir Araya Geldi

Başkan AKDURAK, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sn. Abdülkadir URALOĞLU ile Dünya Denizciler Günü münasebetiyle düzenlenen programda bir araya geldi.  

Başkan Akdurak, her yıl 25 Haziran’da tüm dünyada kutlanan Dünya Denizciler Günü münasebetiyle Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı’nın düzenlediği programda Sn. Bakan Abdülkadir Uraloğlu, Denizcilik Genel Müdürü Sn. Ünal Baylan, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Sn. Salih Tan, Bakanlık yöneticileri ve deniz insanları ile bir araya geldi. 

2023 yılı Nisan ayında Türkiye Yelken Federasyonu ile yapılan uygulama eğitimlerine yönelik protokol sayesinde, amatör denizci eğitimlerinin bir üst seviyeye yükseltildiğine işaret eden Bakan Uraloğlu, Federasyonun bu konudaki başarılı çalışmaları nedeniyle Başkan Akdurak’a teşekkür etti.

Başkan Akdurak, Federasyonumuza duyulan güven ve gerçekleştirilen iş birliği için Sn.  Uraloğlu nezdinde Denizcilik Genel Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletirken, mevcut iş birliğinin önümüzdeki dönemlerde gelişerek devam edeceğine olan inancını ifade etti.

 

 

 

 

 


YUKARI