NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

TYF Kulüp Başkanları ve Amatör Denizci Belgesi Eğitim Merkezleri Toplantısı Çeşme’de Gerçekleşti

17 – 18 Mayıs 2024 tarihleri arasında Çeşme, İzmir’de düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Kulüp Başkanları ve Amatör Denizci Belgesi Eğitim Merkezleri toplantısı geniş bir katılım ve düzenlenen iki ayrı program ile gerçekleştirildi.

 

Doksan beş Yelken Kulübü ve Amatör Denizci Belgesi Eğitim Merkezinin başkan ve yöneticilerinin, Yelken İl Temsilcilerinin ve konukların katıldığı toplantıların ilk gününde  yelken sporunun gelişimine katkı sağlayacak sunun ve çalışmalar gerçekleştirilirken, ikinci günde Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan, Eğitim ve Belgelendirme Daire Başkanı Özer Özbay, Aliağa Liman Başkanı Burak Bulut, İzmir Liman Başkanı, Ünal Hakan Atalan,  Çeşme Liman Başkanı Ahmet Olcay Filiz’in katılımları Amatör Denizci Belgesi Uygulama Eğitimleri değerlendirildi.

 

Toplantının ilk gününde Başkan Akdurak, Yelkende Strateji başlıklı konuşması ile Federasyon çalışmaları hakkında detaylı bilgi ve gelişmeleri paylaştı. Sportif Direktörümüz Tayfun Erey sportif performans, Eurosaf Başkan Yardımcısı Pınar Coşkuner Genç ve TYF Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Çiçek DigiSail Avrupa Birliği Hibe Projesi hakkında önemli paylaşımlarda bulundular.

Toplantıya konuk konuşmacı olarak katılan Suna ve İnanç Vakfı CGO Erdal Yıldırım  gerçekleştirdiği  “Bir STK Olarak Yelken Kulüpleri” konulu konuşmasında yelken kulüplerini destekleyecek ve geliştirecek yönetim biçimleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

 

Gerçekleşen sunumlardan sonra “Yelkende Strateji” konulu bir workshop gerçekleştirildi. Katılımcıların gruplar halinde yelken sporunun güçlü yanlarını, sorunlarını ve kısa-uzun vadeli çözüm önerilerini müzakere ettikleri workshop sonunda on grup temsilcisi de bulundular.

 

Toplantının ikinci gününde Başkan Akdurak, Mayıs 2023 tarihinde başlayan ve 25.341 kursiyerin eğitim aldığı Amatör Denizci Belgesi Uygulama Eğitimleri ile ilgili sonuç raporunu paylaşarak,  Federasyonumuzu yetkilendirerek duydukları güven ve yelken kulüplerimize sağladıkları değerli katkılar nedeniyle Ulaştırma ve Alt Yapı geçmiş dönem Bakanı Sn. Adil Karaismailoğlu  ve Bakanımız Sn. Abdulkadır Uraloğlu başta olmak üzere Denizcilik Genel Müdürü Sn. Ünal Baylan’a teşekkürlerini iletti.

 

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan konuşmasında, Türkiye Yelken Federasyonu ile Yelken Kulüpleri’nin iş birliğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sn. Baylan konuşmasından sonra Amatör Denizci Eğitim Merkezi olarak eğitim veren yelken kulüplerinin sorun ve önerilerini dinleyerek, mevcut iş birliğinin yeni proje ve ürünler ile desteklenerek geliştirileceğini ifade etti.

 

Toplantı, Federasyonumuz tarafından yetkilendirilen Amatör Denizci Eğitim Merkezi kulüplerimize takdim edilen sertifika ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Toplantılarımıza katılan tüm konuklarımıza değerli katkılarından dolayı  teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


YUKARI