NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Ulaştırma Bakan Yardımcımız Sn. Durmuş Ünüvar, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Toplantısına Katıldı

Başkan Akdurak, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakan Yardımcımız Sn. Durmuş Ünüvar ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Sn. Yusuf Öztürk ile gerçekleştirilen Meclis Toplantısında bir araya geldi. 

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Sn. Yusuf Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Meclis toplantısında üyelere hitap eden Bakan Ünüvar, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Amatör Denizci Belgesi uygulama eğitimlerinin gördüğü yoğun ilgi ve memnuniyet nedeniyle Başkan Akdurak’a teşekkür ederek, Amatör Denizci Belgesi sertifikasyonlarının çeşitlendirilmesi için Türkiye Yelken Federasyonu ile gerekli görüşmelerin başlatıldığını ifade etti.

Aynı toplantıda görüş bildiren Başkan Akdurak ise Türkiye Yelken Federasyonu eli ile yürütülmekte olan Amatör Denizci Belgesi uygulama eğitimlerine ilginin yoğun olduğunu ve eğitimlerin hız kesmeden devam ettiğini, yeni dönemde ADB sertifikasyonlarında gerçekleşecek çeşitlemeye yönelik müfredat ve alt yapı çalışmalarına başlandığını belirterek, bu çalışmalar nedeniyle Ulaştırma ve Alt Yapı bakanlığının Federasyonumuza duyduğu güvenin memnuniyet verici olduğunu belirtti.


YUKARI