NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

2024 Offshore Double Handed Dünya Şampiyonası’nda Yarışan Onur Tok ve Pelin Keskin Finalde

Fransa'nın Brittany bölgesindeki Lorient’de düzenlenen 2024 Offshore Double Handed Dünya Şampiyonası'nın ikinci eleme yarışı, yaklaşık 100 deniz millik zorlu bir rotada gerçekleştirildi. Bu yarışta ülkemizi başarıyla temsil eden Onur Tok ve Pelin Keskin’den oluşan ekibimiz, finale kalan takımlar arasına girmeyi başardı.

Yarışa Türkiye’nin yanı sıra Fransa, İsveç, Belçika, İngiltere, Avustralya, Almanya, İspanya, Amerika, Yeni Zelanda ve Hollanda gibi birçok ülke katıldı. Yar��şın sonunda Türkiye, 5. sırada yer alarak finallere katılma hakkı kazandı.

Yarışın başında 20-23 knot sert rüzgarlarda büyük balon basan üç ekipten biri olan ve avantaj sağlayan ekibimiz Onur Tok ve Pelin Keskin, bu stratejiyi doğru bir şekilde kullanarak yarışın ilk saatlerinde önlerdeki yerini aldı.

Teknede meydana gelen otopilot arızasına rağmen, Onur Tok ve Pelin Keskin manuel kontrolle yarışa devam ederek pozisyonlarını korudu ve hedefledikleri ilk beş içinde kalarak finale katılmaya hak kazandı.

Finaldeki hedeflerini de yine ilk beş olarak belirleyen ekibimiz, Pazartesi günü yapılacak final yarışı için son hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Yelken Federasyonu olarak Onur Tok ve Pelin Keskin’e final yarışında başarılar diliyoruz.

Yarış Sonuç Sıralaması:

 1. FRA

 2. SWE

 3. NED

 4. GER

 5. TUR

 6. BEL

 7. NZL

 8. USA

 9. AUS

10. GBR

11. ESP

 

 


YUKARI