NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Sağlık ve Dopingle Mücadele Kurulu

Başkan

Dr.Zeynep Ayşen AKIN

Dr. Zeynep Ayşen Akın 1966 Bursa doğumludur. Bursa Anadolu Lisesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Aile Hekimliği ihtisası ve Dokuz Eylül Üniversitesi SBE' de Biyokimya Doktorası yapmıştır. Ege Üniversitesi Yaşlı Sağlığı Doktora Programında da tez aşamasındadır. Aile Hekimliği Uzmanı olarak İzmir Alsancak Devlet Hastanesi’nde çalışmış olup,halen Kültür Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmaktadır. Hekimliğini aldığı ICF Onaylı Koçluk Programları (Yaşam Koçluğu, İlişki Koçluğu, Takım Koçluğu,Öğrenci Koçluğu ), Fonksiyonel Tıp Uygulayıcı Eğitimleri (5 modül), Spor Hekimliği, İş Yeri Hekimliği ve Turizm Hekimliği Sertifikaları ile zenginleştirmiş olup, bu alanlardaki donanımlarını mesleğine entegre etmiştir. İş yaşamının yanı sıra, resim (2adet kişisel , 7 adet karma resim sergisi), trekking, seyahat etmek gibi ilgi alanları bulunmaktadır. Yaşamın pek çok alanında meraklı ve üretken olmak yaşam felsefesidir Bir erkek çocuk (26 yaşında Tıp Doktoru) annesi olup İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Üyeler

Dr. Ali Emre AKIN

1995 İzmir doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Işıkkent Eğitim Kampüsünde, üniversite eğitimimi Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladım. Halen Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Anabili Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak çalışmaktayım. Uzmanlık sürecimin 5.ve son yılı içerisindeyim. Bu eğitim süreci içinde alınması gerekli temel klinik uygulama alanları olan artroskopik cerrahi, eklem rekonstrüksiyonu ve artroplastisi, el cerrahisi, omurga cerrahisi, onkoloji, pediatrik ortopedi eğitimlerini halen almaya devam etmekte olup; temel travma eğitimi sertifikası ve temel artroskopi sertifikası aldım. Okul hayatım süresince profesyonel ve aktif bir spor hayatım oldu. Yüzme, sutopu, satranç ve yelken sporları ile uğraştım.

Beste KAYNAKÇI

Yelken sporuna 10 yaşında Urla’da başladım ve 15 yıldır milli takım sporcusu olarak ülkemi uluslararası arenada temsil ediyorum. Bu süre zarfında Avrupa Gençlik Oyunları’nda bronz madalya, Balkan Şampiyonluğu ve birçok Türkiye Şampiyonluğu kazandım. Akademik hayatımda Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimime başladım ve devam etmekteyim. Ayrıca, Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin İngiltere merkezli iki yıllık sporcu beslenmesi diploma programına kabul edildim ve bu alanda uzmanlaşma yolunda ilerliyorum. 2013 yılından bu yana olimpik yelken takımında yer alıyorum. 2021 yılında, takım arkadaşımla birlikte Türkiye’nin ilk olimpik kadın yelken takımı olarak Tokyo Olimpiyatları’nda 470 Kadınlar sınıfında yarışarak önemli bir ilki gerçekleştirdik. 2024 Paris Olimpiyatları’nda ise Nacra 17 sınıfında ülkemizi temsil ederek bir başka ilki başardık. Beslenme alanındaki uzmanlık bilgilerimi sporcuların performansını artırmaya yönelik katkılar sağlamak için en etkili şekilde kullanmayı ve sporcu kariyerimde hedeflediğim başarıları gerçekleştirmeyi amaçlıyorum.

Bleda TÜFENKÇİOĞLU

Psikoloji lisans eğitimini Türkiye’de tamamladıktan sonra, yüksek lisansını Polonya’daki SWPS Social Sciences and Humanities University’de Klinik Psikoloji alanında tamamlamıştır. Klinik psikolojiye ek olarak, spor psikolojisi üzerine eğitim alarak ve sahada aktif çalışarak bu alanda uzmanlaşmayı hedeflemiştir. 2022 yılından bu yana Arkas Çeşme Yelken Spor Kulübü’nde antrenörlere ve sporculara mental destek sağlama, strateji geliştirme ve bu süreçlerin sürdürülebilirliğini sağlama konularında danışmanlık yapmaktadır. 2024 yılından itibaren Arkas Spor Kulübü bünyesinde ekipli sporlarda da danışmanlık vermekte ve antrenörlere koçluk yapmaktadır. Hedefi, antrenör, sporcu ve veli arasındaki iletişimi güçlendirmek, doğru yönlendirmelerle bu üçgenin sağlıklı bir şekilde işlemesini sağlamak ve böylece hem bireysel hem de kulüp düzeyinde başarıya katkıda bulunmaktır.

Dr. Hakan VURUŞKANER

Dr. Mesut NALÇAKAN

Dr. Mustafa KIRLANGIÇ

Dr. Nurdan TEKGÜL

Doç. Dr. Zeynep SOFUOĞLU


YUKARI