NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Federasyonumuzun 2024 Faaliyet Programı kapsamında, 28 – 31 Mart 2024 tarihleri arasında Garda, İtalya'da düzenlenen Optimist 42 Lake Garda Meeting’e katılacak olan Türkiye Optimist Takımımıza başarılar diliyoruz.

Devamını oku...

Federasyonumuzun da ortağı olduğu Erasmus+ Digisail Projesi’nin 4. Ulus Ötesi Toplantısı 21-22 Mart tarihlerinde İstanbul’da İstanbul Yelken Kulübü tesislerinde gerçekleştirildi.

Devamını oku...

Türkiye Yelken Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan ve 15-24 Mart 2024 tarihlerinde İspanya’nın Mar Menor bölgesinde gerçekleşen Formula Kite Avrupa Şampiyonası sona erdi.

Devamını oku...

Türkiye Yelken Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan ve 16 – 23 Mart 2024 tarihlerinde Mallorca, İspanya’da düzenlenen ILCA U21 Avrupa Şampiyonası sona erdi.

Devamını oku...

Özlem Akdurak başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yat Sınıf Komitesi Başkanı ve TYF Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Akif Sezer, J70 Sınıf Komitesi Başkanı Ahmet Eker, Sportsboat Sınıf Komitesi Başkanı Sinem Ergun, Dragon Sınıf Komitesi Başkanı Can Polat...

Devamını oku...

Başkan Akdurak, TYF Sportsboat Sınıf Komitesi Başkanı Sinem Ergun ve TYF çatısı altında ORC sistemi ölçüm ve sertifikasyon işlemlerini yürüten Türkiye ORC Ölçüm Sorumlusu, aynı zamanda TYF Ölçü ve Reyting Sistemleri Kurulu Üyesi Kerim Topoyan ile...

Devamını oku...

TYF J70 Sınıfı Komite Başkanı Ahmet Eker’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Eker Süt Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. firması Pazarlama Grup Müdürü Özge Kiraz, Eker Pazarlama Yöneticisi Selin Yılmaz ve Eker Genel Müdür Asistanı Sedef Özkan..

Devamını oku...

Proje ortaklarının işbirliğinde, Virtual Regatta platformunu kullanmak ve e-Sailing etkinliklerini organize etmek için hazırlanan el kitabına...

Devamını oku...

Türkiye Yelken Federasyo’nun faaliyet programında yer alan, Bodrum Belediyesi ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve TYF Optimist Junior Takımı sporcularımızın katılım sağladığı Bodrum International Optimist...

Devamını oku...

Türkiye Yelken Federasyonu 2024 Faaliyet Programında yer alan 420 Sınıfı Milli Takım Aday Kampı 3, 09-13 Mart tarihleri arasında Arkas Çeşme Yelken Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Devamını oku...

Sonraki sayfa yükleniyor…

YUKARI